Епоха Онлайн
Изтриване на профил
Можете да изтриете профила си в Епоха Онлайн по два начина.
Начин 1: В приложението
Отворете раздел "Профил" и натиснете "Изтрий акаунт". Изтриването е незабавно.
Начин 2: По имейл
Пишете ни на tiho@epoha.online от имейл адреса, с който е създаден профилът. Ще изпълним заявката до 30 дни.
Какво се изтрива
- профилът и името за показване;
- входът (имейл или профил в Google или Apple);
- напредъкът по уроци и състоянието на наученото;
- отличията, точките, сърцата и сериите;
- въпросите към AI учителя;
- членството в класна стая;
- записите в класацията;
- родителските писма и отметките за изпращането им.
Какво остава
- записът за родителското потвърждение, който пазим, за да докажем изпълнение на законово задължение;
- данните изчезват от резервните копия до 30 дни;
- анонимни обобщени статистики, които не могат да бъдат свързани с Вас.